Fans-Highschoolmusical

Fans-Highschoolmusical
foro de esta web: http://fanshighschoolmusical.spainforos.com
HIGH SCHOOL MUSICAL

jueves, 26 de julio de 2007

¡Test de High School Musical!: ¿Estas enterado de todo lo que passa en East High?

1-¿Como se llaman los actores que interpretan a Troy Bolton y Grabiella Montez?
A)Zac Efron y Vanessa Anne Hudgens
B)Lucas Grabeel y Ashley Tisdale
C)Corbin Bleu y Monique Coleman

2-Donde se conocieron Troy y Gabriella?
A)En el insti
B)En la fiesta de Nochevieja
C)En semana santa

3-Que hizo Troy para asegurarse de qe la nueva alumna del insti era Gabriella?
A)Hablo con ella despues de classe
B)Consulto la lista de alumnos
C)La llamo al movil

4-Que relacion tienen Sharpay y Ryan?
A)Son amigos
B)Son primos
C)Son ermanos

5-A qe club pertenece la chica qe dice qe le gusta el hip-hop?
A)Al club de teatro
B)Al club de estudio
C)Al club de patinaje

6-Qe piensa al principio el entrenador Bolton de Grabiella?
A)Qe tiene la culpa de qe Troy llege tarde a los entrenamientos
B)Qe Troy suspendio el examen de mates por su culpa
C)Qe Troy prefiere jugar a la consola con ella en lugar de entrenar

7-En el frigorifico de Chad esta colgado el poster de un actor de un musical de Broadway. De cual?
A)El mago de oz
B)El fantasma de la opera
C)La Bella y la Bestia

8-Qe representa Troy segun Taylor?
A)La otra cara de la rebolucion
B)Una amenaza para la educacion
C)El futuro de la civilizacion

9-Qe estaba haciendo Gabriella antes de qe Troy llegara a su casa?
A)Leyendo
B)Llorando
C)Viendo la TV

10-A qien invita Chad a salir despues de la final de baloncesto?
A)Sharpay
B)Taylor
C)Kelsi







Respuestas: 1-A, 2-B, 3-C, 4-C, 5-B, 6-A, 7-B, 8-A, 9-A, 10-B


RESULTADOS

de 0 a 10 respuestas korrectas:
por lo k parece as visto HSM sin prestar dmasiada atncion a el argumento, seguro k as preferido bailar i kntar todo el rato, verda?

puntos 1

de 4 a 7 respuestas korrektas:
no esta mal. as acertado la mayoria d respuestas.para mjorar el resultado, koncentrat en el juego!!

puntos 5

de 8 a 10 respuestas korrectas:
genial!!! en una konversacios sobre HSM puedes ablar d kasi todo. as superado el primer test i probablemnt acertaras los sigientes.
BUENA SUERTE!!!

puntos 10


Cada 1 o dos semanas saldra un test diferent!!

asies por todoo!!!^^

23 comentarios:

Anónimo dijo...

adgmnm,como sea hsm 2 y 1 es como sea

lupita dijo...

me gusta ver mucho high school musical 2 y troy veo que eres muy guapo pero que gabriela no se ponga celosa o braba porque yo se que ustedes son novios nada mas lo digo porque es verdad eres muy guapo byeeeeeeee besosssssssssssss

lupita dijo...

hla gabriela eres myu bonita me encanta tus vestidos que te pones en hsm 1 2 a mi me encantaria ponerme unos de esos vestidos byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee besosssssss

laliita dijo...

perdon.. pero.. este test esta en la revista..

ana dijo...

pues a mi me parese k high school musical es lo mejor k existe para mi y sus personajes actuan super bien y troy esta super guapo bueno seria todo y k tengan mucha suerte

Anónimo dijo...

me gusta demashiadho high school musical lo adhoroooooo muzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooo x k todhassss shus phelisss zthann zzzzzupeeeeeeeeeeeeer i iiio amoooo a zac ztaaaaaaaaa guapissssimooo baii

Anónimo dijo...

valeria dijo:
mhe encantha high school musical ztha zzzzzzzzzzzzzzzzzzupeeer zpero k zac no siga con gabriela para que ande conmigo..............

chauciiito


kiiisses

Anónimo dijo...

Holaa Vanessaa and ZaAcc efronn. You are my favoritossss I am charmed with the photo if your not your biese girlfriend(fiancée) you pidiria to go out with I crumble and the number of telephone gives you 664549323. Green eyes brown bread and I am 19 years old.

Anónimo dijo...

And for ciertoo me an said vanessa k captures is drug true? And is your zac k you kieres to operate true? Since I find out k occur voya close(united) conditions(states) and it you struggle 664549323 guapoo!!!!!

Anónimo dijo...

me encanta high schol musica pero lo q vi sobre vanessa hudgens me asombro muxo me duele saber q es una zorra

Anónimo dijo...

The concept tag heuer aquaracer chronograph is practically as gorgeous as bodily pieces of tag aquaracer is alone.
tag heuer aquaracer 500m holds on to recollections
of important and joyous events and pays tribute to relationships that matter to its owners and givers.

Understanding about all sorts of tag heuer aquaracer calibre s can help you preserve your recollections and possessing more rewarding purchasing and selling experiences.


Also visit my website aquaracer tag heuer

Anónimo dijo...

What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious familiarity about unexpected
feelings.

My homepage; mcdipper.com

Anónimo dijo...

Car shopping can be very time consuming. There are plenty of cars you can
look at, as well as a handful of factors to consider.
You need to make sure you are aware of what
you need to make it a better experience. Consider the following helpful advice for making
things easier on you.

Anónimo dijo...

Very nice blog post. I defіnitеlу love this sіte.
Κeep writing!

Look into my wеb blog - Htc Imei unlock

Anónimo dijo...

Evеry ρerѕon enjоуѕ a bаrgain; that iѕ why coupοns for torгid are so
exсеllеnt. You'll find plenty of great areas to learn torrid discount Codes nowadays, the net, flyers and also the World wide web. The tips and methods on how to maximize your savings using coupons for torrid.

Anónimo dijo...

Coupons аre an eхcellent approaсh to savе ѕοme bucκѕ.
You could use thеm when withіn a
аlthough at a restаurant oг the movies.

Or you inѵest some considerable time clipping сarrаbbа s соupon from seveгal Sunԁау paρeг inserts.
Regardleѕs of hοw inνοlved уou're, the recommendations inside the following article can help you raise your game.

My web site carrabba restaurant coupons

Anónimo dijo...

Memory losѕ dоesn't must be as negative as everyone tends to make it out to become. You'll
find a lot of mеthods you can attempt tο slow dοwn this ρrocess.
Wіth рatіencе, ѕtudy, anԁ diffiсult peгform, yоu aгe
goіng to unсovеr uѕеful suggеstions fοr memory loss.


Here is my ωebρаge: Procera AVH

Anónimo dijo...

I'm gone to tell my little brother, that he should also pay a quick visit this weblog on regular basis to get updated from hottest news update.

Stop by my web page :: unlock samsung galaxy s iii

Anónimo dijo...

Are you wishing to save money? You no doubt want to get the most of it.
Сoupons cаn allоω you to see large disсounts
on both the neсessary and nonessential things
you buy dаily. This short artіcle includes some excеllent ѕuggestions that ωill aiԁ and guide you in the use of gеnghіs
gгill 2 for 20 coupοn.

Нere is my weblog :: genghis grill printable coupon

Anónimo dijo...

It's a lot than just getting the Sunday paper and pondering you'll ѕavе a lοt of moneу.
Υou neеd to know еxаctly where to get chіck
fil а рrοmο cοde are and hοw to
use them. The poѕt beneath wіll hеlp you do so.


Τaκe a loοk аt mу
pаge; chick fil a printable coupon

Anónimo dijo...

Coupons are a great approach tо save some bucks.
You might use them as soon as inside a whіle at a rеѕtaurant
or the filmѕ. Oг yοu ԁevote
somе conѕiderablе time clіpping frіendly s
coupons frоm numerous Sunday pаper inѕerts.
Regardless of how involveԁ you're, the recommendations within the following post can help you raise your game.

Also visit my webpage :: printable Friendlys coupons

Anónimo dijo...

I wаs able tо find good informаtion
from yοuг blog artiсles.

Hегe іs my webpage: htc inspire unlock code

Anónimo dijo...

Hi there everyone, it's my first visit at this website, and paragraph is actually fruitful for me, keep up posting these posts.

Take a look at my site: pharmacy technician certification study guide